Byter till devote!

Hejhej! 
Eftersom att det inte går att blogga från mobilen längre så har vi bestämt oss för att byta till devote.se :) 
Denna kommer fortfarande vara kvar men vi kommer inte blogga härifrån.
Så läs och följ denna istället!
 
 
Hejdå! // Ida och Frida <3

Lika uttråkad igen!

Kollade nyss på Flicka och den bruna mustangen. Har nog sett den 1000000 gånger nu, men jag har inte sett den för sista gången :D 
Mennu är den slut och jag har inget att göra igen, men än typ sova, men de är överskattat när man ska upp vid 9 ;)
Så jag sätter väl på en film till :D Blir nog Flicka 2 :D
Aja bloggar inte förends om några timmar så Godnatt :) //Frida<3
 

Superidé!

Pappa kom med en jättebra idé. Att vi skulle köpa en B&J och åka ner till Pinudden. Det tycker jag var en superidé, så jag slapp sitta här ensam och uttråkad, som vanligt... :/
Måste allvarlig göra något annat om dagarna. Men imon ska vi iallafall städa stallet så då försvinner ju några timmar. Och på söndag ska mamma och Jennie inte vara hemma så då måste jag kolla till hästarna och sen ska vi ju sätta igång Faydi, så jag får väl gå en runda med henne på söndag och det har jag inget emot att göra.
Men alla klagar ju på att jag sover för mycket, men om jag är vaken har jag ju inget att göra, så jag ser inget fel med att sova ;)
Gör ni? Näee tror inte de ;)
Menmen får väl se om det händer något mer ikväll!
Hejdå! :) //Frida<3

Slapp dag eller en vanlig dag? Skitsamma

Vad ska jag säga dagen har varit som alla andra och jag har inte gjort något speciellt.
Var och satte in lite penger på mitt kort på "morgonen" och åkte till min faster och myste lite med deras hundar och var lite social, min faster är faktiskt rätt rolig :)
Sen åt jag hallon och blåbärspaj hos grannen...mums! :) 
Och nu sitter jag har på min vanliga plats framför datorn och lyssnar på musik och kollar på lite kläder och skor (skulle verkligen behöva lite nytt)
Fundera på att köpa ett par pumps, bara för att mina ben ser smala och snygga ut+ att pumps är snygga ;)
Sen hittade jag några ute i Kosta... ;)
Men nu frågade pappa om vi skulle gå en runda, så jag får väl fälja med... det är ju rätt skönt att komma ut lite och inte bara sitta här :)
Bloggar mer ikväll/natt hejdå :) //Frida <3
 

Känner mig lite dampig!

När jag är sån här, som jag är nu ja alltså dampig.. borde jag videoblogga egentligen skulle vara mycket roligare men tyvärr har jag inte kommit på hur/ om man kan lägg upp videos.. (som om jag bryr mig :D)
Näe men måste komma på de annars får vi väl byta till en annan bloggsida som alla andra gör hela jävla tiden.. (jävligt störande)
-Vadå negativ jag har inte skrivit något negativt idag..(ssshh de har jag)
-Ehhh joo!
-Näee var då! (fan hon är tankeläsare)
-Sluta svära hela jävla tiden..
-Men du svärde ju nu! 
-Ehh näe de var ju du!
-Omg vi är samma person :O
Vadå skaffa mig ett liv. Jag har ett liv. Annars skulle jag inte skriva här :D 
Hejdå :D //Frida

Shoppat lite ;)

Hejhej! 
Idag har jag varit i Vetlanda med familjen, köpte ett par skor och var inne lite på Ö&B ;) 
Köpte ett par sommarklackar så i dom är jag jättelång! :D (äntligen lång) Mamma köpte även en ny pool och lite små saker. Har även varit hos mina småkusiner (13 och 10 tror jag, men dom är mina minsta ;) )  Fikade lite och pratade hem och äta . Nu ikväll händer inget, och jag vet inte om det händer något imon heller, men det är ju skönt att slappa med ;) 
 
Måste även hissa dagens väder! Trodde inte det skulle bli så bra men det har ju varit riktigt skönt! Iallafall där jag har varit :)
 
Här kommer en bild på mina nya skor!
 
Hejdå! // Ida <3

Tjockis!

Som rubriken säger så jag jag en liten tjockis igen :D För just nu sitter jag och äter min lilla gegga med socker, kakao och lite mjölk. Det är ungefär som smällt mörkchoklad och jag älskar mörkchoklad så de är perfekt :)
Idag har jag varit hos mamma och ätit och självklar gosat med Faydi. Så min dag har varit rätt dryg om man får säga så? Aja skitsamma! I Helgen får vi börja gå med Faydi igen och se om han har blivit bättre efter medicinen :)
Men har inte så mycket att säga så hejdå! :) //Frida <3
 
 

Bokmal..

Hejhej! 
För er som inte vet så är jag en riktig bokmal och nu har jag ett tips till er som gillar att läsa!
Jag läste själv ut boken nyss. Den är riktigt bra och man vill bara läsa fortsättningen, man försvinner verkligen in i boken!
 
Boken då, den heter Delirium och är skriven av Lauren Oliver.
Beskrivning av boken (det som står på baksidan ;) )
 
"Kärlek är en sjukdom"
"I hela mitt liv har jag längtat efter att genomgå bahandlingen.
Om exakt nittiofem dagar är det min tur.
Då kommer de att bota sjukdomen jag bär inom mig."
"Kärlek är ett brott"
"Jag har alltid trott dem.
Tills nu. 
Nu har allting förändrats."
"Regeringen kontrollerar allt" 
"Vem kan man lita på i ett samhälle byggt på rädsla?
Hur lär man sig att älska när kärlek bestraffas med döden?"
"Skulle du ge upp eller kämpa emot?"
 
Boken handlar om en tjej som heter Lena, hon bor hos sin moster och morbror. För tolv år sedan försvann hennes mamma, alla sa att hon tog självmord pågrund av kärlek. Allt styrs av regeringen, man behandlas mot kärlek när man har fyllt 18 år. Tjejer och killar får inte träffa varnadra, innan sin behandling blir man utvärderad och ihop parad med någon som regeringen har bestämt, efter college så gifter man sig med den personen och får så många barn som regeringen har bestämt att man ska ha. Men när Lena träffar Alex så förändras allt, hon blir kär! Lena som har sett fram till sin behandling vill inte längre och sen när hon får veta sanningen om sin mamma, vill hon inget annat än att rymma till Vildmarken. Där finns de ogiltiga, de som inte vill behandlas och de som har rymt, motståndsrörelsen. Med kontrollanter överallt och ett utegångsförbud för alla obotade är det svårt att rymma. Kommer Lena att lyckas rumma med Alex? 
 
Tänk dig en värd utan kärlek där andra bestämmer över ditt liv, du är som ett djur. Instängd i en värld omringad av vakter och elstängsel..
Fortsättningen på Delirium kommer ut 2013. 
 
Jag säger bara två ord, LÄS DEN!
 
 
Hejdå! // Ida <3

Smoothie<3

Bara för att jag är lite tjock så har jag gjort jordgubbssmoothie! Och sen fick jag en rolig idé och den lyder så här;
Lägga upp en bild på bloggen så alla läsare blir läskade :D
Haha visst är jag snäll så här kommer bilden; 
Hejdå! //Frida<3

Dagens outfit!

Dagens outfit är bara som vanligt! 
Tjock tröja- ärvd och utsliten så jag vet inte vart den kommer ifrån
Jeans- Cubus- 299kr
T

Huvudvärk!

Vaknad vid halv 1 av att jag hörde att pappa var hemma. Reste mig upp och ramlade tillbaka i sängen igen, allt bara svartnade och jag kände den blixrande huvudvärken. Blir väl sjuk eller nått, för pappa har 39,5 grades feber och har i vanligtvis undertemp som jag. Det är ju trevligt om båda blir sjuka en vecka innan vi ska åka till Jämtland -.- 
Men min huvudvärk kan ju oxå komma ifrån att jag har vänt på dygnet. Från att lägga mig i sängen vid 22 och vakna vid 7 till att somna mellan 3-5 och vakna mellan 12-15. Aja tur att jag har min kära vän Ipren<3 
Menmen iallafall det värsta idag är ju när pappa säger att någon kommer och hämtar den bruna soffan, alltså en soffa som vi har haft sen jag var liten och den är världens mysigast soffa som jag låg och kollade på film i, svettades i när jag var sjuk och myste i när jag hade tråkigt.. Man kan inte slänga den bara sådär :/
Men vi har en annan soffa som ska in istället :D så de blir nog bra :)
Nu ska jag försöka göra någon nytta iallafall även om jag inte orkar :)
Hejdå! :) //Frida <3

Trött men klarvaken!

Stängde av datorn för 2 timmar sen eller nått för jag tänkte sova, men sen låg jag bara och längte massa. Och nu känner jag mig hungri och spyfärdig, trött men vaknen. Men de värsta är väl att jag kallsvettas... Känns inget bra alls.. Det skulle ju vara bra om jag kunde sova så jag slipper tänka på allt och drömma och glömma istället...
Haha jag låter ju som att jag hatar mitt liv! Men jag älskar mitt liv...när de är bra ;)
När jag orkar inte vara roligt, så jag ska gå ut i köket och se om jag får i mig något, vatten är ett måste känns de som :) Aja godnatt! //Frida<3
 

Hatar regn!

Nu har jag städat färdig och fixat med lite annat. Har skrivit ner allt jag kom på att jag ska ha med mig när pappa och jag åker till stugan i Jämtland, blev en över full lista. Tänkte gå en runda nu ikväll, men men tydligen tycker inte vädret de -.- Skulle verkligen behöva röra mig lite, har knappt varit utanför dörren på 3 dar. Men imon ska jag försöka ta min cykel och rulla mot mamma, så jag får mysa med Faydi och sen blir de en överraskning av vad mina knän säger om att börja cykla igen...tror de kommer låta "knak, knak, knak" och kännas "aj, aj, aj" men aja jag får stå ut det är ju bara nu på sommaren. 
Har en fråga till er läsare! Skulle ni ställa några frågor om vi har en frågestund? Ni är ju väldigt tråkiga som inte kommenterar när vi ställer frågor, så kommentera ni får till och med vara lite små elaka om ni vill för Ida och jag älskar elaka saker. Vi kommer inte precis börja gråta och säga "buhu de är en person som kommenterar elaka saker på vår blogg". Ni kan ju kommentera om vi har stavfel, sånt tycker jag är roligt :P typ som när man ska skriva jag och de blir ajg. Så bara klaga på sånt är kul :D
 
okej här behöver ni inte klaga för jag är inte noga med min handstil :D Det är ju sommarlov! 
 

Förlåt förlåt!

Nu har både Ida och jag varit dåliga på att blogga på ett tag, men vi har verkligen inte orkat. Istället för att blogga har vi gjort saker och skitit i bloggen lite för de är ju sommarlov så man ska väl inte sitta vid datorn hela tiden heller. Men aja idag står städning högt på listan och jag får väl göra de då. Bloggar kanske mer senare. 
Hejdå! //Frida <3

"Godnatt"

Hejhej, har inte bloggat på några dagar för det funkar inte från mobilen och jag orkar inte sätta mig vid datorn. Så nu har Frida och jag haft "filmkväll" typ vräkt i oss chips ;) Ja, ska sova snart tror vi iallafall. Det blir inte så långt inlägg. För är ganska trött.. Hehe ;) Frida och jag har typ smsat med Charlie hela kvällen så vi har inte varit så sociala mot varandra precis! ;) 
 
Hejdå! // Ida <3 

Midsommar!

Min midsommarafton var planerad så att jag skulle var ensam hemma hela dan.. men så åkte inte pappa iväg för han inte tyckte de var okej att jag satt själv på midsommar. Däremot jag hade laddat upp med 10 filmer ooch tänkte dampa hela natten. Men de blev bra ändå. På förmiddagen stack pappa och jag till MC-klubben för att hälsa "trevlig midsommar". Och tyskarna som var där ner är så jäkla roliga och goa. På dagen åt vi lite sill och ny potatis, senare gick vi upp till min faster och grillade och jag lekte med mitt kusin barn Alwa, Hon är världens mysigaste och sötaste. Och nu sitter jag och kliar på mina knottbett och ska snart sova för att jag inte har något att göra. 
Imon ja eller idag år vi se vad som händer pappa ska ner till MC-klubber och grillar och sen kanske åka till Dädesjö och dansa, så jag blir kanske själv imon, så jag får hoppas att Ida får komma och umgås med mig ;) 
Aja har inget att säg så hejdå och godnatt! :) //Frida<3
 
Min Alwa Balwa <3

Stek med underbaraste <3

Dagen har varit underbar! Varit med Ida och vi har solat, badat, dampat och gått och pratat massa minnen. När man tänkte på allt som har hänt sen man var liten, blev man nästan gråt färdig. Vi va och lekte på Tofflans lekplats, allså Idas gammla dagis. När vi sprang omkring där så kände man sig liten igen och ville bara bli liten. Har inte så mycket att säga mer, har ju hänt massa saker medans vi har gjort allt idag men med är ju lite privata saker som händer medans vi är. Måste säga att Ida är halva mitt liv ♥ Om vi skulle bråka skulle vi bli samms, bara för vi skulle inse att vi inte klarar oss utan varann. Vi har ju bara varann egentligen, vi kan läsa varann som en öppen bok. Vi har samma dålig humor som igen fattar. Om inte Ida och jag skulle blivit vänner, skulle jag vara en liten mes som skulle flytta på sig om jag möter någon, jag skulle aldrig säga emot. Men jag är självsäker, jag kan ta skit, jag kan stå för de jag säger och jag kan vara ärlig och säga vad jag tycker. Detta är för att jag blev vän med Ida! Jag älskar henne, hon är som den systern jag aldrig fick.. Men istället för en annan syster fick jag en underbar vän som är som en tvillingsyster. ♥
Hihihi nu är jag gråt färdig igen! Men gråta kan jag inte :P
Aja hejdå och glad midsommar :D // Frida <3
 
 
 
Är de bara jag som saknar att somna på random ställen? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Hopp i säng!

Kliar, kliar, kliar! Åh jag står inte ut! Har fått massa myggbett idag, inte skönt alls. Är överallergisk mot mygg och knott, så de är som stora blöder, okej jag överdrev inte riktigt som blöder men de känns så. 
Aja idag har vi flyttat ut Faydi till mamma på sommarbete, så hon ska bli lite tjockare (kommer bilder).
Sen var det sitta ridlektionen idag, för denna terminen. Vi red lite kadrill, sen lekte vi tjuv och polis och dunk. 
Nu tänker ni hur kan man leka de på häst, men de är som helt vanligt..fast roligare ;)
Men nu ska jag hopp i säng och kolla på film! Så godnatt och sov sött :) //Frida <3
Kompisarna säger hejdå ;)
Sommarkompisarna!
Play Boy, Krabat? och Faydi =FKP
Söt syster man kan ha då+ hennes pojkvän ;)
Bara för att min strumpa var så söt med "gräs" på sig ;)

Dagens outfit!

Ska flytta Faydi snart, så har fixat mig lite. Hoppas hon vill gå upp transporten idag.. ;)
Kör min sommar stallklädsel, för det är för varmt med vanliga stallkläder.
Hejdå! :) //Frida<3
Linne- Hm- vet inte pris
Shorts- New yorker- ca 299kr
Skor (Acer)- Någon skoaffär i Hultsfred- 400kr
Bikiniöverdel- Valle´s (Öland)- 299kr

Godnatt från en liten katt :)

Hihi, hejhej! Rolig rubrik va? Kom på den själv! ;) Stolt ;)

Nä men detta får bli ett kort inlägg för jag ska sova nu :)

Idag var jag i Växjö, köpte ett nytt svart linne och en bikiniunderdel. Svart den med, har inga bilder men ni klarar er utan! ;)
Sen var jag med Frida och dampade som vanligt. Åt glass med ;) som vanligt ;) Jaa, var väl typ allt. Har tränat mina övningar som jag har fått av sjukgymnasten med :)

Hejdå! // Ida <3


Måste sova, inte okej!

Nu måste jag gå och lägg mig för imon blir de att stiga upp vid 6 för att Faydi ska få sin jävla medicin. Är de bara jag som tycker att de inte är okej att ha "måsten" på sommarlovet. Sen är de inte okej att ha en halt häst, som måste ha medicin 2 gånger om dan + att man måste vara två för att få i henne den. Massa saker som inte är okej... Som t.ex de som hände mig nyss.. sitter på mitt rum och känner plötsligt doften av den jag saknar mest, även om jag vet att han inte står bakom mig var jag bara tvungen och kolla ändå...och sen blir man beviken att de är ingen bakom ryggen :( Jag vet att de inte bara händer mig.
Näee nu får jag rycka upp lite jag deppar hela tiden över något de är inte så roligt att läsa om.
Imon ska vi flytta Faydi på sommarbete eller ja flytta ut henne till mamma på sommarhagen. Och då slipper jag iallafall stiga upp tidigt för att ge henne medicinen, de får mamma och Jennie göra mohaha... Känner mig lite smått ond ;)
Näee bästa att jag avslutar detta inlägg för de är rätt tråkigt! :P
Godnatt! :) //Frida<3
Ida och jag tjockade oss idag igen...
En bild från förra året när Faydi och Play Boy var på sommarbete <3

För mycket fritid!

Sommarlovet har bara börjat och jag känner redan att jag har för mycket fritid. Idag har jag varit upp i stallet och gett Faydi sin medicin mot inflmmtionen i hoven, myst med Chirillo, bakt chokladmuffins och kollat igenom fb flera tusen gånger och nu ska jag ut och gå med Tim, senare kommer väl Ida. Hon är ju i Växjö den shopping nörden ;)
Aja bloggar senare :)
Hejdå! :) //Frida <3
Mina fina muffins

Duktiga lilla jag!

Hejhej har inte bloggat idag, för jag har dampat med Charlie hela dagen.
Och själv klart var vi ute till de blev dåligt väder, så jag har fått en världens finaste bränna igen...
Har inte så mycket att skriva, så jag ska leta upp min gamla mobil istället och återställa den och se om din blir normal..orkar inte med den mobilen jag har nu, för knapp "8" fungerar knappt :/
Så de ska bli spännande och se vad jag har för något på den gamla ;)
Aja bloggar mer imon! Hejdå! :) //Frida<3
(snyggaste brännan)

Godnatt från min och King.

Hejhej. Nu har jag gått och lagt mig. Ska läsa lite i en utav mina nya böcker. ;) Blir ett ganska kort inlägg nu ;)

Måste bara säga att det är verkligen mysigt att sova bredvid en stor hårig Schäfer som snarkar och tar mer än halva sängen! ;) Haha, min lila Poff <3

Hejdå! // Ida <3


Shoppat lite i Kosta :)

Hejhej! Idag var jag som sagt hos sjukgymnasten. Fick reda på att jag är lite sne och jag fick lite olika övningar att göra :)

Sedan har jag haft allmänt tråkigt, alla mina kompisar dissar mig idag ;) Så då åkte mamma och jag till Kosta. Köpte ett antal saker på Glitter, jättebilligt nu p.g.a att dom ska lägga ner. Ett jättebra tips, öronhängen, halsband och massor från 1 kr till 25 kr :) Köpte oxå mjukgöass och två böcker :)
Fick rensa bland mina smycken när jag kom hem! ;)

Ja, får väl se om det blir några mer inlägg. Tänkte sola när vi kom hem från Kosta, för det var jättevarmt och soligt då. Kommer hem och det blir tråkväder! Men så är det! :/

Ja, det var väl allt, kommer lite bilder :)
Fick mer i "suprise bags" men orkade inte ta bilder :)
Hejdå! // Ida <3


Länkbyte!! :D

Hejhej! Kör ett länkbyte med två underbara killar ni på morgonen! ;)
Den första är Jonte, Jonathan Helde. Min bästis ;) Haha, men gå  in och läs och följ! Den är jättebra! :D
http://mylifeasdanskjvel.devote.se/
Sen har vi Tim, Tim Nordqvist. Min bästis det med ;) Läs och följ hans blogg med! :D
http://vetifan.blogspot.se/'

Blir ingen bild på Tim, för jag hinner inte leta upp någon! In och läs nu! :D


Hejdå! // Ida <3

Lhk-dagen bilder! Inlägg 2

Resten av bilderna från dressyren och lite på western. :)
Om någon av er skulle vilja ha bilder på er som vi har, så kontakta gärna oss så kan ni få dom! Vi skickar till er, bara kommentera!
Hejdå! // Ida <3

Bilder från Lhk-dagen!

Hejhej, Ida här. Här kommer en bilbomb från lhk-dagen! Rekomenderar verkligen att åka dit och titta nästa gång! Mycket duktiga ryttare och fina uppvisningar! Kommer ladda upp bilderna i två inlägg :)
Här är duellerna i hoppningen, uppvisning av smurfar och lite från dressyren!

LHK-dan!

Har varit upp och kollat på den fina showen med Ida, som var på LKH idag!
Bli en bildbomb!
(duellhoppning, smurfar, duktiga medhjälpare, dressyr, westen)
Mamma och dotter i final
Gammel smurfen

Godmorgon!

Hejhej och godmorgon! Hoppas ni sov gott för det gjorde jag ;) Än så länge verkar det vara fint väder, har inte varit ute än ;) Idag blir det nog en lugn dag, har inget planerat. Antingen va med Frida, eller Sebbe eller familjen ;)

Imorgon ska jag till sjukgymnasten med mina knän, skönt att äntligen få det gjort ;) Ja, har inte så jättemycket att skriva om!

Eftersom det blev ganska lite skrivet så tänkte jag skriva några sanningar om mig!

1. Jag är bara 160,6 cm lång (kort) och kommer troligtvis inte växa mer på längden :)

2. Jag är väldigt ärlig, ibland för ärlig..

3. Jag umgås hellre med killar än med tjejer och jag har fler killkompisar än tjejkompisar.

4. De ändå som jag litar på till hundra procent av mina vänner är Frida, Tim, Jonte, Axel, Sebbe och Victor.

5. Jag har svårt att lita på folk och jag har lätt för att "läsa" folk.

6. Jag är egentligen blond.

7. Jag har lätt att prata med folk men jag har svårt att prata om hur jag har det.

8. Jag är dampig och konstig, men hellre det än tråkig.

9. Ibland är jag väldigt väldigt efterbliven.

10. Jag visar nästan aldrig att jag mår dåligt, jag låtsas hellre att vara glad.

Ja, lite om mig och här är en gammal bild på vårat "gäng"! :D Älskar er! <3

Hejdå! // Ida <3


05.13

Sitter och kollar på Never say never för att alla säger att man ska bli kär i Justin och förstå hur han har de, men han är egentligen bara en vanlig människa.
Aja tänk bara blogga lite snabbt, för jag orkar inte kolla på filmen i ett svep. Ska bara kolla på filmen och sen sova klockan är ju rätt mycket. Sen ska jag upp till ridskolan på LHK-dagen (ridskolans avslutnings-show)
Men ska kolla klart på filmen nu :)
Hejdå! :) //Frida<3

Huset för mig själv....mohahaha

Hejsan sitter helt forever alone vid min dator och äter popcorn, jordnötter, "chokladbollsdeg" (nergerbollsderg heter de) och dricker saft. Hahha saft låter så gullig! Som ni läste i rubriken så har jag hela huset för mig själv, för pappa är på fest och kommer inte hem förends imon :D så jag ska vara jättebusig ikväll och äta jättejättesuperduper mycket socker :D och sen kolla på film och dunka hela natten :D
Känner att jag kommer spy snart, för jag har varit på min syrras pojkväns student fest och ätit massa mat och fika.
Haha kände mig vi jättelång idag med, för Jennies pojkvän Alexanders mamma är 1,50 och hans syskon mellan 1,55-1,60 ;)
Aja chattar med Charlie och vi har hade en rolig konversation innan om att det kan bli väldigt roligt om man ska skriva "kul" och se bli "kuk" p.g.a att "L" och "K" sitter så nära varann ;)
Nu sitter vi och stör oss på att vi inte kan trolla med kort :p
Som det HÄR
Tänkte att jag kör "Kvällen outfit" idag för att det inte har varit så mycket "Dagen outfit" :D
Men nu ska jag och Charlie tjabba vidare med våra små roliga konversationer, tur att vi har samma dåliga humor och sen samma musiksmak eller ja jag lyssnar på de mesta så ;) Men den här kan bara inte säga är dålig :D
Näee nu ska jag vara social mot Mr. Lundin :)
Hejdå! :) //Frida <3
(Har vår gamla kamra, så de blir inte bra bilder)
KVÄLLENS OUTFIT!
Kofta-fått av Charlie- runt 900kr

Hejsan :)

Hejhej, idag har varit en riktigt slappdag! Sov till nästan tolv då tvingade mamma och pappa upp mig, åt frukost och sen snabbt tillbaka till sängen för att titta på två filmer till, somnade kanske? ;)

Senare satt jag mamma och Jennie upp studsmattan, kan säga att mamma och jag blev lite smått irriterade på varandra! Båda är två bitchar och har det finska humöret. Men vi blev sams igen sen hoppade jag, kul men ont i knäna :/ Då hade den underbara solen kommit fram och då bytte jag självklart om till bilkini, måste säga att jag älskar min nya bikini! Solade lite, sen blev det molnigt, åska och regn.

Nu blir det filmtajm helt forever alone i mitt rum, men jag är inte helt ensam än, King är fortfarande här ;)

Ja, det var väl allt för idag, mer inlägg imon. Ha det bra och ät mycket glass!! :D

Hejdå! // Ida <3


Hejsvejs

Hejhej. Nu ska jag sova och inte gå upp förrän mycket sent imon! Så skönt! Var med Frida idag som ni lästa i förra inlägget. Blev, man kan säga ganska sur pågrund av en sak så jag slet sönder två burkar.. Som det kommer en bild på sen. Men nu ska jag sova.

Godnatt allihopa! // Ida <3


Våra små magar!

Hoppsan hejsan! Ida och jag har haft en underbara dag med massa skratt och magont.
Vid 7 tiden gick vi och köpte var sin Ben & Jerry's och sen Lime-läsk. Säger en sak hur fan orkar man äta upp en sån själv :O Haha sen var de nog något mer i glassen och läsken eller så fick vi lite för mycket socker. Efter att vi hade ätit upp allt sprang vi nästan hem, för vi var påväg att pimka på oss ;) Satt hemma i 40 min och sen gick vi till Konsum igen, för vi blev sugna på Xubi. Sen sprang vi runt och hällde nästan hela :D
Och nu sitter jag med magont och svullen är magen oxå. För mig känns det som jag skulle va i 3 månaden eller nått ;) Men nu ska jag kolla på film och sova för imon blir de åka till Nybro på syrrans pojkväns student fest (kul yippi :( ) och sen vara ensam hemma för pappa är på fest i MC-klubben, så någon får gärna komma hit imon :D eller frästen de gör nog Ida som vanligt :P
Men nattinatti alla små sötsaker! :D //Frida <3

Sommarlov!

Hejhej! Idag hade vi då skolavslutning. Lite fult att nästan alla nior grät och några sexor men alla andra var glada ;) Fyfan vad skönt med sommarlov! Bild på mig och Frida har ni i förra inlägget och nu ska jag smaska i mig lite pannacotta med familjen och mormor!

Ha det bra nu!

Hejdå! // Ida <3


Dagen outfit!! :D


Härligt härligt!

Så härligt imon slutar vi skolan! Åhh va jag längtar, vill att tiden ska gå fortare så jag får mitt sommarlov.
Nu springer jag runt och är allmänt glad och vill ha min klänning nu för den är så snygg! Måste snart äta igen, för mitt blodsocker ligger snart på 0 känns de som.
Imon ska jag klä på mig sen sticker jag till Ida där vi dampar och sminkar oss lite, sedan åker vi med Idas mamma ner till Älghult, för bussen är seg :P
Känns som jag kommer inte kommer ha något att göra på hela sommaren men det kommer jag säkert göra ;)
Vår korta skoldag har varit toppen :D Städade skåpen och sprang runt och sen kollade på 9:ornar cabaré, som va väldigt bra och alla skämt passade Idas och min dåliga humor, så vi höll på att dö ;)
Ida har nöttat "Alla lärarna va svenska förutom Jimmy Svensk, han va irlänsk"
Näee.. nu måste jag äta innan jag skakar ihjäl ;)
Hejdå bloggar imon! :) // Frida <3
Längtar efter Jämtländ i sommar <3

På väg till skolan):

Hej! Nu är vi på skolan ): /tim


Ont!

Cha cha! Har lite ont överallt efter 5 kampen i skolan och sen 2 timmars hoppning på två olika hästar. Men om jag ska va lite jobbig och klaga så har jag ont i knäna, fotlederna, ryggen, nacken, handleder, armar och rumpan.
Jag låter som jag skulle vara en gammal tant ;)
Skolan har varit väldigt slapp idag. Började med 5 kamp, där jag och Ida kom i samma lag och självklart vann vi med ;) Efter 5 kampen var de fotboll där Ida, Felicia och jag bara satt och slappade i solen, för inte kan va med på fotboll p.g.a våra knän.
Och självklart har jag brännt mig på ryggen och axlarna, så jag har en jättefin solbränna efter mitt linne...
Nu ska jag äta igen för jag är en liten tjockis som måste äta på kvällen :D
Hejdå! :) //Frida <3
Min snygga bränna +att den är rödare i verkligheten...

Tjolla hopp hopp tjolla hej tjolla hoppsan sa

Fiffig rubrik heller hur? ;)
Har inte gjort så mycket sen jag bloggade innan, men var iallafall ut och gick med pappa en runda. Han är jättebusig och går och knuffas, avbryter menningar och kommer med elak kommentarer så jag vet inte om jag är adopterad, öfr jag gör absolut inte sånna saker ;)
Men nu ska jag gå och rora mig vid tv:n med papppa för det verkade vara något roligt där ;)
Hejdå så länge! :) // Frida <3
(Fin bild Ida har tagit va? ;) )

Fika

Hejhej!
Nu sitter jag hemma hos mina kusiner och fikar. Det är mycket trevligt ;) Hehe, idag var skolan bra, tittade på film sista passen. Sista passet så var Tim, Jonte och Sebbe med och tittade, fick förklara lite. Filmen var ganska bra, rolig ibland.

Tittade även på film på engelskan, den var skitbra, en typ komedi. Han som har gjort Scary Movie har gjort den. Så den är bra. Den heter Dance Flick. Titta på den, ett bra tips! :)

Ja, idag blir det väl solning med Frida om solen är kvar när jag kommer hem ;)
Imorgon blir det kul i skolan, på förmiddagen har vi typ tävlingar, vi vet inte exakt men det blir nog kul! Dom sa att vatten var inblandat och då är det alltid kul.. ;) Sen på eftermiddagen så blir det fotboll, typ landskamp men det kan jag inte vara med på pga mina knän , men jag får heja på Spanien, både ett och två ;)

Hejdå! // Ida <3


Här gillar vi modiga människor :D

Äntligen en modig liten sak som vågat kommentera och tycker att vi ska börja med "Dagens outfit", så det ska bli. :) Kommer nog inte bli varje dag men vi ska försöka!
Dagen i skolan har varit väldigt slapp, vi har typ kollat på film hela dagen.
När jag kom hem, så låg min klänning på bordet och den passar och allt, så jag är rätt glad. Sen har jag hunnit sola en halv timme innan jag blev rastlös och gick in igen, men om inte solen har gått i moln, när Ida kommer hem från sin faster ska vi kanske sola ett tag och damp! (Brukar bli roligt)
Men nu ska jag hitta på något, hejdå! :)// Frida <3
Svart linne, från gina tricot- 99:-
Tights- snodda av syrran ;)

Derp

Gammal bild på mig :D


Hej!:D

Hej tim här!:D jag har idas mobil!>:D


Tjockis här ja!

Sitter här och äter min vanliga lilla macka och dricker "riktig" chokladmjölk. Innan jag stack till stallet, låg jag i sängen och lyssnade på musik och helt plötsligt kommer pappa och skrämmer mig för jag tydligen hade somnat (tummen upp till mig)
Han skulle egentligen bara säga att min avslutningsklänning kommer imon eller på onsdag...nu tänker ni "oj den tjejen är sent ute" men inte mitt fel att den första klänningen jag skickade efter var sönder och den andra inte kommer, men nu får jag iallafall min jävla klänning :D
Men iallafall när jag var i stallet tog vi av Faydi skona, för att se om hon blir lite bättre. Sen mätte vi Chirillo och på en vecka har han växt 4 cm och springer som en liten galoppör.
Men nu ska jag snart ta en liten ipren och mysa ner mig i min säng och sova :)
Hejdå!//Frida <3

Hej hopp gummisnopp!

Jag får ursäkta de omogna och oseriösa rubrikerna men har börjat få dålig fantasi, det är mycket "hej" eller "godmorgon" nu! ;)

Just nu mår jag verkligen superbra! Är så otroligt glad just nu!
Innan gick jag till Frida så gick vi till Ica, (förvånad?) Där köpte vi godis och sånt till skolan imon, ska ha filmmys sista passen! :D Sedan kom jag hem och jag får vara lite hemlighetsfull men då kom en person hit och det är därför jag är så glad. Ni får kanske veta men inte just nu! ;)

Ja, har inte så mycket att skriva om så ni får gärna kommentera vad ni vill att vi ska skriva om! Passa på nu! Skriv exakt vad som helst, för det känns som det börjar bli lite tråkigt att läsa! Kom igen och kommentera!! :D

Jo, föresten, är det någon som är sugen på ett länkbyte? Kommentera isåfall så ska vi fixa det! ;)

Hejdå! // Ida <3

Haha, fick dampskratt till denna söta bild! Hoppas det finns någon av er som har samma humor som mig ;)


Den hemska känslan!

Började nästan gråta nyss när jag märkte min o'boy var slut och jag var jättesugen på o'boy, så jag fick göra "riktig" chokladmjölk med kakao och socker istället. Det är inte lika gott men de får duga. När jag var i stallet innan blev jag så glad när Faydi kom fram till mig i hagen och buffade med huvudet i magen på mig, hon saknar nog att bli riden. Hon har inte blivit riden på 2 veckor nu :( Hon måste verkligen bli bra! Men mamma ska iallafall ringa till kliniken i Kalmar denna veckan och se om de finns någon tid snart. Näee nu ska jag inte deppa mer över de, då börjar jag bara tänka på massa gamla minnen, får typ hela mitt "hästliv".
Kan ju passa på att säga att jag har hållt på med hästar i nästan hela mitt liv, satt på en häst första gången när jag var 1 och de var på Ferguson, som också var min första lånehäst, som jag hade i 6 år. Många minnen med den killen♥
Näee usch va tråkig jag blev nu... inte så roligt när jag skriver om mina minnen från mitt "hästliv".
Ni får kommentera lite om vad ni vill att Ida och jag ska blogga om. Ni kanske är nyfikna på om hur Ida och jag träffades? Eller kanske ni tycker vi ska börja med "Dagens outfit".
Vill ha lite tips, så kommentra! :)
Hejdå och godnatt! :) // Frida<3
Finste änglen i världen! Klarar mig inte utan dig!
Älskar dig ♥

Tjenispenis :)

Hejhej!
Har inte bloggat så mycket för har inte haft tid. Igår så hjälpte jag till att möblera om och sedan var Frida och jag en stund. Gick till ica och sånt ;) Idag då så åkte vi till kosta och klippte mig och min lillasyster. Hon klippte ganska mycket på längden på mitt hår och klippte luggen kortare ;) Riktigt nöjd! :D Efter det så gick vi in på outleten och shoppade. Köpte ett par skor och massa smycket och självklart glass ;)

Måste tipsa er om att åka om köpa massor av billiga smycken på Glitter i Kosta för dom ska lägga ner i augusti! Så passa på nu för det är superbilligt!

Ja, det var väl allt, så skönt att vi snart slutar skolan!! :D

Hejdå!! // Ida <3


Godmorgon?

Godmorgon eller vad man ska säga. Vaknade för en stund sen och gick ner och duschade för jag kände mig äcklig. Så nu vet jag inte vad jag ska mer.. Det är 18 grader ute så jag kanske får göra något ute eller messa Ida och se om hon har kommit hem än för hon har klippt sig. Menmen ska försöka göra något nu så jag bloggar ikväll igen om jag kommer ihåg de ;)
Hejdå! :) //Frida <3
Åhh hittade denna gamla låten, finaste låten!<3

Tråk tråk

Låg nyss ute och solande tills jag fick damp på molnen som täckte solen hela tiden. Och nu sitter jag här på mitt rum och väntar på att tiden ska gå, så jag kan sova igen eller om Ida kunde va en stund men de är inte säkert för hon skulle hjälpa till att möblera om lite. Tänkte gå en rund med Tim medans jag kommer på något att göra, men självklart har pappa tagit med honom...så jag får väl göra något annat :)
Bloggar mer senare :)
Hejdå! :) // Frida <3

100 frågor om mig!

100 frågor om mig själv!

Personligt:

1. Ditt fullständiga namn? – Frida Kim Agneta Törnblad
2. Korrekt ålder? – Just nu 14 år
3. Längd? – ca 168 cm 
4. Vikt? Runt 50 och neråt
5. Smeknamn? – Fridolin, Fridolf, Fritte, Fritha
6. Vart bor du? - Lenhovda
7. Vad gör du på fritiden? – Är i stallet eller är med Ida
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? – Långsmal, med ett runt ansikte och bulliga kinder och har svarta kläder ;)
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? – Måste nog vara mina tjocka lår eller mina stora öron
10. Vad är du mest nöjd med? – Typ mina ögon och min mage
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? – Positiv eller nått
12. Vad vill du jobba som äldre? – Djurskötare eller typ mekaniker
13. Hårfärg? – Just nu svart men annars väldigt ljusblond
14. Ögonfärg? – Eh…typ gröngula med lite brunt
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? – Jag vet inte men typ att jag bara bor hos min pappa
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? – Kan ju inte säga att jag är ful iallafall
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? – Inte jättemycket, tar på mig de som är närmast sängen
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med?  - Näe
19. Någon vana? – Gå till stallet ;)
20. Lyckotal? – Har ingen

Specielltvänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? - Ida
22. Hur många nära vänner har du? – Minst 7
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? – Alla känner här
24. Vet många personer vem du är? - De tror jag
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? – Jadå min skola är väldigt liten så
26. När var du senast med någon kompis? - Idag
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Absolut inte
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Ida
29. Vem sov senast hos dig? - Ida

Romantik:


30. Vill du ha ett förhållande? – Ja visst skulle ju inte vara fel
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Äldre såklart
32. Är du kär? - Ja
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - De tror jag
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Ja
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? -…
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? –Njae lite, han måste ju vara lite snygg iallafall och ha lite muskler
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Ja
39. I din klass? – Inte i min nuvarande klass


Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? - Haha ja
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja
45. Har du pussat den du tycker om? - Ja
46. Har du pussat någon inför folk? - Ja
47. Kysst någon inför folk? - Ja
48. Hånglat inför folk? - Ja
49. Vem var ditt första hångel? – Typ Jonte
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - En
51. Vem är ditt bästa strul? - …
52. Och vem är ditt senaste? -…
53. Ditt snyggaste hångel? -…
54. Skäms du över att hångla inför folk? - Nej
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Nej
56. Haft sex överhuvudtaget? - Nej
57. Hur gammal var du första gången? - …
58. Hur gammal vill du vara första gången? - När man känner sig redo
59. Blivit dumpad efter sex? - …
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Nej


Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? – Falska mönniskor

63. Har du någon allergi? – Knott och mygg och olika salvor

64. Vad tänker du på innan du somnar? – Lite allt möjligt

65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? –OMG en människa…

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? – Jag tycker inte de är så gulligt med snygg men om någon säger att man är fin är gulligare
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Båda
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? – Killen men killen ska ändå acceptera att jag är med mina vänner med
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Haha 24/7

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -

Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - 13
75. Vänskap eller förhållande? - Vänskap
76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - Fulaste
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - Underkläder 
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? – 9

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - Nej
81. Isåfall vem då? -
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Testa på allt som killar klagar på
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Nej
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Ja
85. Kunna sova ute på vintern? - Nej

86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - Australien
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Absolut inte

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej
89. Vad klär du dig i oftast? - Olika
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? – Näe typ aldrig
91. Klär du dig dyrt? - Näe
92. Vad kör du på: Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? – Ta vad som finns stilen ;)

Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - Nej
94. Haft sex? - Nej
95. Fått en kram av en helt okänd? - Nej
96. Ringt någon? - Näe
97. Blivit uppringd? - Ja
98. Funnit kärleken? - Nej
99. Kollat på google? - Ja

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? – Ska man hålla koll på tiden? ;)


Popcorn och cola <3

Sitter som vanligt i min säng.. men äter popcorn och dricker cola medans jag kollar på film och myser med min hund, som ser lite halvt död ut ;)
Känner mig väldigt snygg också för jag sitter och sniffar på typ allt känns det som iallafall.. min ny bäddade säng som luktar äppel, mitt hår som luktar nyfärgat, Charlies kofta som luktar killparfym, mina popcorn som luktar popcorn och min cola som luktar cola ;)
Men ska kollar på filmen nu bloggar mer senare kanske :)
Hejdå! :) //Frida <3

Hårfärgning och choklad, kan det bli bättre? ;)

Hejhej!
Sitter nu hemnma hos Frida och har precis färgat hennes hår.. SVART! Haha, skitsnyggtblev det.
Här är en bild:
Annars har jag väl inte gjort så mycket idag. Skolan var hyfsat kul, gjorde kullebyttor med Frida och Felicia ute i gräset och skrattade åt ingenting. Gick även balansgång mitt på golvet utan andledning ;)
Väldigt snygg man är, fast ja det är jag ju ;)
Men nu ska jag och Frida muppa oss lite till hoppas vi inte träffar massa otrevligt folk eller monster! (Dom största monstrena är nog vi)
Hejdå! // Ida

Älskar hästlukten

Har precis kollat färdig på Barbie filmen och nu känner jag att jag måste klaga på att Barbie var bättre när jag va liten, nu kan man ju knappt räkna de som tecknat...
Aja nu sitter jag in snurrad i mitt täcke och lyssnar på Sofijah, för jag älskar hennes texter och har inte tröttnat på de än även om de är gamla :D
Ska snart sova med tror jag om jag inte kommer på något "viktigt" att göra...typ som chatta med någon ;)
Men nu ska jag iallafall lyssna vidare. Godnatt och sov sött! :) //Frida <3

Känner mig så mogen

Sitter och känner mig så mogen, för jag kollar på Barbie ;)
Jag är astrött än, så jag ska lägga mig rätt tidigt idag eller iallafall försöka... gick inte så bra igår :P
Men bloggar kanske mer ikväll när jag kommer hem från stallet :)
Hejdå! :) // Frida <3

Alldeles för trött

Hej igen! Sitter och försöker hålla mig vaken, men ögonen blir mindre och mindre.
Har varit aktiv hela dan känns de som iallafall. Vaknade vi 10 sen hämtade mamma mig för vi skulle fixa en av sommarhagarna, vi höll på ungefär 4 timmar sen åt vi och sen höll vi på 3 timmar till. Sen kom pappa och hämtade mig och körde till hans jobb och fixade lite saker. Och under tiden han fixade lite lekte jag "sök" med Tim, bland alla maskiner och lådor. När vi kom hem slappade jag i 20 min sen var de dags för att gå till stallet och nu sitter jag här halvt död och knott och myrbiten ;)
Nu ska jag försöka äta något sen sova tror jag :)
Hejdå! :) // Frida <3

Hejhej :)

Hejsan, sitter nu ute på vårat soldäck, om det nu heter så och myser i det ganska sköna vädret. Känner mig väldigt snygg. Idag ska vi ner och äta på Ice Kitchen, tror jag iallafall. Annars iget speciellt.

Jo, jag har ett bloggtips till hästmänniskor eller ni som bara vill ha något att läsa.

http://retardriders.blogg.se/

Vet inte om det blev en länk för bloggar från mobilen men ja. Det är en utav mina släktingar (Martina) och hennes kompis som har bloggen. Den är väldigt intressant och det är kul att läsa den så gå in och läs den! :D

Hejdå! // Ida! <3


Hästfolk

Var inne på en hästtjejs blogg och hon hade skrivit något som är helt vanligt för oss hästfolk, men skulle kallas äckligt i samhället...
Så jag är en liten tjuv nu och tar hennes text.
Alla hästfolk har eller kommer någon gång göra detta...
- Plockat hästskit med händerna. Alltså, med eller utan vantar.
- Gjort sina behov i boxen.
- Pillat hästsnopp, den måste ju också bli ren.
- Ramlat i en gödselstack. Eller i en skottkärra.
- Blivit bajsad/fisen i huvudet när man kratsat bakhovar.
- Pussat en mysigt snorig mule.
- "Snytit" sig på bönders vis, dvs. hålla för ena näsborren och blåsa ut med den andra.
Sedan skrev hon också att i stallet får man var precis hur äcklig och skitig man vill och jag måste lägga till ordet busig, för alla som håller på med hästar har väl gjort något busigt som... springa i stallet, ridit utan väst (under 18 år) ridit barbacka med bara grimma i shorts, ridit med någon annan och tävlat på en raksträcka och låtit hästarna bara springa utan kontroll. Inte för jag någon gång har gjort de här sakerna eller nått ;) näee nu ska jag inte ljuga :)
Men de va allt kommentra gärna om ni undrar något :) Hejdå så länge! //Frida <3

22.15 <3

Halloj har varit hemma ett tag nu. Dagen har väl varit som vanligt, förutom att jag fick veta att vi hade fått föl i stallet igår kväll 22.15 så jag skyndade mig upp ditt och kollade på honom och fotade honom lite också. Kan bara säga "Sötare får man leta efter". Och Faydi som står bredvid Pärlan och fölet hade varit galan, så de hade fått sätta för gallret så hon inte kunde se fölet. Men vet inte vad jag ska skriva mer, så jag lägger upp några bilder på honom.
Hejdå! :) //Frida <3
Faydi vill nog oxå ha föl igen tror jag :)
Chirillo♥

Heeej

Hejhej. Nu sitter vi på bussen påväg till skolan. Vi missade nästan bussen, bara nästan. Hehe, väldigt ovanligt? ;)
Frida låg och sov när Felicia kom, helt vanlig dag med andra ord ;)

Menmen nu måste jag plugga lite till!;)

Hejdå! // Ida <3


Ny klippt!

Hejsan! Tänkte blogga lite nu så de blir gjort så jag inte glömmer de igen.
Ida och jag tog linjebussen hem för jag skulle klippa mig, är super glad över att jag inte behövde klippa av så mycket som jag trodde... men måste klippa mig oftare ;)
Efter jag var färdig var vi super hungriga och sugna på choklad så det blev kexchoklad och bonaqua på ica.
Och snart ska jag gå till stallet i de här äckliga vädret menmen lite vatten skadar inte :)
Bloggar senare hejdå! :) // Frida <3
Mitt älskade hår <3

Hej hopp!

Hej hopp! Har inte haft och har inget att blogga om men känner att jag måste skriva lite iallafall.
Jag får blogga mer ikväll om jag orkar är rätt trött ;) Men hörs senare :) //Frida <3
♥♥

Mysig kväll <3

Hej. har inte bloggat något "idag". Har haft lite annat för mig hjälpt pappa med bakning t.ex, sen kom Charlie vid halv två tiden och åkte hem vid tolv eller lite över. Vi gick till Ida en stund innan vi gick till Bauta, men de var segt där sså  vii gick till ica. När alla pappas vänner kom åt vi bara en ssatt vi bara inne på mitt rum och tydligen äcklade Ida med våra kramar, fattar inte varför hon blev äcklad av dom :O (konstig tjej ;))
Iallafall när Ida stack hem vid tio, hade jaag och Charlie tråkigt och var osociala mot varandera, men sen blev jag dampig som vanligt och övertrött på de ;) Så Charlie blev lite halvt mosad av mig ;)
Men nu ska jag glo på en film och så om jag kan somna efter denna underbara dagen :D
(orkar inte kolla efter stavfel ;))
Hejdå! :) //Frida <3

Frågor om Ida ;)

Frågor om dig själv!
Namn? -
När fyller du år -
Några piercingar? -
Vad har du på dig just nu? -
Vilken årstid är bäst? -
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? -
Vad tycker du mest om hos dig själv? -
Vad är du bra på? -
Vem älskar du mest på denna jorden -
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? -
Frågor om din familj!
Vem står dig närmast? -
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -
Vem är farligast i din familj? -
Vem ser roligast ut i din familj?-
Vem är coolast? -
Har ni något husdjur? -
Mest gemensamt med? -
Sover du oftast med? -
Frågor om idag!
Vad har du gjort idag? -
Vad ska du göra ? -
Har du gjort något dåligt idag? -
Vad har du ätit idag ? -
Har du duschat idag? -
Är du trött nu? -
Vad händer i morgon? -
Går du i skolan? -
Har du varit i skolan idag? -
ANNAT
Hur mår du just nu?
Är du hungrig nu? -
Vad är klockan nu just nu? -
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -
TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? -
Vem ringde du senast? -
Vem sms:a till dig senast? -
Vem sms:a du till senast? -
MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? -
Vilket är ditt favoritband/artist? -
Vad gillar du för musik? -
Tänkte svara på lite frågor så ni kanske får veta lite mer om mig! :D
Frågor om dig själv!
Namn? -  Ida
När fyller du år - 8 Juli
Några piercingar? - Om inte hål i öronen räknas, så nej ;)
Vad har du på dig just nu? - Raggsockor och onepiece.
Vilken årstid är bäst? - Sommaren!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Att kunna sova hur länge man vill och sen vakna och det är underbart väder ute!
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Mina ögon tror jag och att jag är väldigt ärlig.
Vad är du bra på? - Ingen aning, säga som jag tycker? Haha men jag vet faktiskt inte ;)
Vem älskar du mest på denna jorden - Min familj, min släkt och mina kompisar.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Mysigare med någon annan men ibland är det skönt att sovba själv så att man kan ta hur stor plats man vill ;)
Frågor om din familj!
Vem står dig närmast? - Min mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja :)
Vem är farligast i din familj? - Farligast, får bli min hund då ;)
Vem ser roligast ut i din familj?- Ingen alla vi är så söta så! :D
Vem är coolast? - Pappa och mamma :)
Har ni något husdjur? - Ja, en schäfer, King heter han :)
Mest gemensamt med? - Mamma eller lillasyrran :)
Sover du oftast med? - Själv eller King :)
Frågor om idag!
Vad har du gjort idag? - Ätit en macka med nutella ;)
Vad ska du göra ? - Antagligen vara med Frida :)
Har du gjort något dåligt idag? - Inte än, haha ;)
Vad har du ätit idag ? -  En nutellamacka :)
Har du duschat idag? - Nej, inte än :)
Är du trött nu? - Nja, inte så farligt
Vad händer i morgon? - Imorgon, vet inte riktigt än!
Går du i skolan? - Ja :)
Har du varit i skolan idag? - Ne, eftersom det är lördag.
ANNAT
Hur mår du just nu? - Hyfsat..
Är du hungrig nu? - Ja!
Vad är klockan nu just nu? -  08.51
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook, blogg.se och spotify om det räknas ;)
TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Frida :)
Vem ringde du senast? - Emma, min kusin.
Vem sms:a till dig senast? - Sebbe.
Vem sms:a du till senast? - Frida.
MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Ja :)
Vilket är ditt favoritband/artist? - Oj, har väldigt väldigt många!
Vad gillar du för musik? - Allt möjligt! :D
Hejdå! // Ida <3

Hej på er!

Hejhej!
Förlåt att det kan ta lite tid mellan mina blogginlägg men jag sitter väldigt sällan vid datorn och det funkar inte alltid att blogga från mobilen, det går jätteslött och jag har inte världens bästa tålamod... vilket Felicia fick reda på idag.. Hehe förlåt mig!
Men ja skolan var faktiskt bra idag slapp första lektionen sen matteredovisningar både matte och fysiklektionen, min grupp han inte! Skönt! Haha var hungrig som fan men som vanligt så var det äcklig mat så det blev mackor och klubbor ;) Sista passet var klasstid, vilket var sjukt tråkigt, det ända roliga var att killarna i min klass räkte upp handen och sa *high five* och eftersom jag är så kort var jag tvungen att hoppa för att nå. Vilket dom tyckte var skitkul, snälla killkompisar man ha! Sen skulle dom vara "snälla" och tog ner sin hand till marken så att jag "skulle nå", tack för den! :( Hahaha nä men det var skitkul. Kom hem och fe se den snart färdiga altanen! Så underbart.
Efter det ringde min ena kusin och frågaade om jag ville åka med en sväng, hon har nyss fått körkort, Grattis!! Ja hängde med henne en stund kom hem och åt. Har inte gjort så jättemycket. Jo, jag är nutella, fyfan vad gott!! :D
Ja, blir kanske lite fler inlägg ikväll får se ;)
Hejdå! // Ida <3

Förlåt för den dåliga bloggningen

Bloggade aldrig på grund av allt jag knappt satt vid datorn och var trött. Idag vaknade jag och trodde det var torsdag och sen  när Felicia och Ida kom blev jag glad över att det var fredag, sen blev första lektionen inställd för vår musik lärare var sjuk så vi började med 50 min rast så dagen började bra iallafall. Nu sitter jag och dunkar och ska snart hjälpa pappa med allt som ska fixas tills imon när de är Bauta och han ska ha grillfest. Bloggar mer ikväll/natt, hej svejs! :) // Frida <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!