Halli hallå!

Har precis ridit lektion, tyvärr är Faydi fortfarande halt så jag fick rida den mysigaste ridskolehästen "Casper". Han är oxå Idas favvo häst på ridskolan..
Igår orkade jag inte blogga för jag var först i stan med Ida, sen åkte jag på massage och sen var jag helt slut och somnade. Men tänkte visa vad jag köpte igår... hej så länge! // Frida <3
Jag är kär i överdelen <3

Chacha bloggen! ;)

Hejhej!
Idag var dagen helt jävla underbar, (förlåt tisdag, du blev bra iallafall) Haha, har typ varit hyper sen igår, är det fortfarande ;)
Efter skolan gick Frida och jag till Fridas farmor och farfar, helt underbara människor! Sedan gick vi hem till mig och åkte till Växjö med min mamma och lillasyster. Det var kul kan man säga. Det blev skokanonen, skitbilligt där nu pga konkurs. Köpte tre par skor. Sedan blev det Grand och lite shopping!
Det här köpte jag idag!
(Ignorera den "söta" bakrunden)
Söta öronhängen som mamma köpte till mig, love you <3
Hejdå! // Ida <3

Bästa Felicia!! <3

Älskar Felicia nu, när hon har fixat med med vår header fast älskar den ungen varje dag ändå :D
Tack tack Felicia!!
Länkar hennes blogg här så hon känner sig mer älskad ;)
http://thefeliciajohansson.blogg.se/

Hejhejhej

Hejhej!
Ida här igen, haha. Dagen idag har varit sjukt kul. Haha har dampat som vanligt med Frida och Felicia. Fick lite små utbrott men annars var allt tipptopp. Hahaha, känner mig typ hyper. Idag fyller min mamma år, grattis! Har ätit fruktsallad, grädde och glass :) Imon är det tisdag, kul..usch stackars lilla tisdag som är så hatad, förlåt tisdag. Nää nu känner jag mig jättelak mot tisdagar. Förlåt!

 Jadå, som jag lovade igår så har jag flyttat över bilderna från Holmsjönäs och här kommer dom!

Kritor!


Min söta älg som jag målade!

Nu kommer massa naturbilder och bilder på Frida!


Nån liten unge som snodde Frida :'(


Ödehus 1


Stheen!

Ödehus 2

Ödehus 3





Fridas och mitt soffmys ;)







Sådär, var många bilder men inte alla, men domma får räcka!

Hejdå! // Ida <3


Godmorgon!

Sitter här med Felicia och Ida och har precis ätit tårtfrukost (håller på att spy)
Tänkte lägga upp lite bilder från igår så hejdå så länge!! // Frida <3
Frukost! :D

Hallihallå!

Hejhej!
Ida här igen, har inte bloggat på ett tag för har ärligt satt mått skit. Tack alla underbara vänner som har funnits där för mig, ni vet vilka ni är! <3 Det är så, för er som inte vet, så har Sebbe och jag gjort slut, andlednig och sånt skit tänker jag inte ta här. Ni som behöver veta vet redan! Jaha, idag fyllde Frida år! Fjorton (fjortis) ;) Haha i lördags så var Frida och jag med Tim. Riktigt kul, köpte munkar och ballerina, käkades med massa skratt och flams i sjöparken! I fredags så köpte Frida och jag ett stort glasspaket och chokladsås! Käkades oxå i sjöparken med damp och öven lite allvarligt snack. Det var riktigt mysigt. Orkade dock inte äta upp all glass. ;) Idag då, jag sov hos Frida tills idag och sedan var det att gå upp och fixa borden och sånt. Sedan bytte vi om och jag fick agera makeu-artist. Riktigt kul och det blev snyggt, sminkade även min lillasyster i helgen, sjukt söt unge! Till Frida hade jag köpt lite öronhängen, men vänta du Frida nästa år, femton, och Tim och jag har redan planerat ;) Haha ja, imon blir det skola..kul..nä men det blir väl damp som vanligt. Går tidigare till Frida för att äta frukost där, planka och typ tårta :) Men ja, juste jag har helt glömt bort att jag skulle lägga ut bilderna från Holmsjönäs! Jag lovar dom kommer imon! Haha ja, men vi hörs imon då ;) Får se om min mobil är snäll och vill lägga upp bilder från helgen nu, om inte så lägge jag upp dom imon med! :)

Hejdå! // Ida <3


Grattis till mig!!

Bloggade aldrig igår för Ida och jag firade min sista dag som 13 åring och sen var jag i Boda Borg.
Idag kommer vi inte blogga så mycket helller för jag fyller 14 :) Grattis till mig!! :D
Hejdå! :) // Frida <3

Älskar denna dagen!

Denna dagen har varit bäst på hela veckan! Bara en dålig sak idag och de var att pappa hade tagit fel på datumet så jag skulle egentligen på massage igår men det blir på tisdag istället.
Men när stack till Ida igen. Vi gick till Ica och köpte energi dryck, chokladsås och 2 liter vaniljglass och sedan satt vi och åt i Sjöparken och åt på bryggan och dampade som vanligt. Och efter vi hade varit hemma en stund gick vi ut med Tim. Såklart till Sjöparken igen och dampade och iallafall jag hade lite ögongodis som badade ;)
Och nu sitter jag här och får snart gå och lägga mig för imon väntar stalljouren tidigt på morgonen och sen åker jag till Boda Borg med min kusin och några till. Men bloggar mer imon om Boda Borg och sen så sover Ida här imon också så de blir nog ett inlägg från oss båda :)
Men godnatt på er! :) // Frida <3

Snygga killar <3

Sitter hemma hos Ida, dunkar och kollar på de snygga snickarna som gör deras altan.. säger de bara ögongodis <3
Ska snart hem för jag ska på massage, sen hem och städa lite och om de blir tid över släpa mig till Ida igen. Men bloggar mer ikväll, hejdå så länge :) // Frida <3


Denna veckan!!

Denna veckan blir bara sämre och sämre... och Faydi är halt så jag får inte rida på ett tag..
När jag tog in Faydi idag märkte jag att hon var halt så jag fick borsta henne och sen släppa ut henne igen. Men när jag inte kunde rida henne hade jag tid att fixa och städa lite extra något positivt iallafall.
Nu har jag bara suttit och ritat av en massa söta gubbar bara för att ha något att göra och nu ska jag läsa sen dejta kudden, så godnatt och sov gott :) // Frida <3
I'll just pretend to hug you until you get here.
Fail
Teddies don't hug back, but sometimes they're all you've got.
Hugs?

Sova kanske?

Sitter här på mitt lilla rum och gör ingeting eller jo nyss gjorde jag de (snodde lite bilder från google)
Tänkte rita lite men orkar inte så jag går och lägger mig och läser en stund och försöker sova om de går inatt..
Men har inget att blogga om idag så försöker blogga mer imon :)
Godnatt! :) //Frida <3

Vill spy på allt!

Denna dagen har inte varit bra alls.. Men nu ska vi inte ta de tråkiga :)
När jag kom hem stack pappa och jag till Växjö en runda, sen har jag bara slappat nästan, gick en runda upp till farmor och farfar med pappa..och alla fotbolls nördar måste vara stolta över mig, jag kollade på fotboll i 10 min, fast bara för att jag inte orkade lyssna på tråkigt prat ;)
När jag kom hem hade jag tråkigt så jag lekte lite med min fula lilla vovve och tog lite bilder på honom, för han är så ful söt. Han är halv trimmad så han har massa päls på benen och huvudet :) Men bloggar inte mer ikväll så godnatt! :) // Frida <3
Smile! <3

Jävlig dag!

Dagen har inte alls varit bra eller jo idag på morgonen innan skolan... men har inte lust att skriva om de.
Red en rätt lång runda med Faydi för att bara tänka och komma bort från allt sen skyndade jag mig hem till Ida. Och de är det än jag har gjort idag typ.. Men nu ska jag försöka sova, så godnatt och sov gott! :) // Frida <3
En sten som inte har några känslor som vissa människor ibland..

Härlig dag!

Hej! Har inte bloggt något idag, för jag har varit ute istället och försökt bli lite brun. Vaknade vid halv 11 och åt tårta till frukost för pappas kompis hade precis kommit och hade fika med sig, sen gick jag upp till stallet för att rida gick inte så bra i värmen och när jag kom hem var jag med Ida som vanligt. Ida och jag tjockade oss som vanligt och åt glass och jordgubbar och sen resten av tårtan.
Nu ska jag hoppa i säng och sov för de är en jobbig måndag imon igen...tråkigt :'( Men bloggar mer imon godnatt! :) // Frida <3

Godmorgon!

Heheej!
Godmorgon på er! Idag är det ganska underbart väder! Som ni vet så var jag i Vetlanda igår, köpte en bikini och lite smått och gott. Hihih, har inte så mycket kul som har hänt än, men det kommer nog. Mamma duschar även King, kan bara säga att han älskar att bli duschad.. eller inte ;) Han är så söt för han ser jätteledsen ut stackaren <3
Hejdå! // Ida <3

Rockbilly <3

Har precis kommit hem från rockabilly festen i Näsby. Det var inte de bästa bandet precis men blev iallafall uppbjuden och dansade lite.
Idag har de inte hänt så mycket, pappa och jag åkte en runda med motorcyklen. De blev till Oknö och tillbaka ungefär 20 mil. Imon händer det inte så mycket heller tror jag, blir nog upp till stallet och sen bara slappa.
Nu har jag inte så mycket att säga mer så godnatt och sov gott! :) // Frida <3

Hej

Hehej.
'Idag blir det att åka till Vetlanda och handla lite. Eh, har varit med Frida i Holsjönäs. från torsdag till fredag Det var släktträff så snäll som jag är så hängde jag med! Det var urusel täckning så skulle man skicka sms så var man tvungen att gå ut och upp i en backe. Men det var trevligt och kul. Förutom när vi var uppe på vinden med en sjukt stor bålgeting, fyfan vad vi skrek! Jag var rädd kan man säga! När vi kom ner så gick dom andra upp och dödade den och sa att vi var mesiga.. heeh :)(
Idag skulle jag egentligen till Emmaboda Strippen, men vi hoppar det i år och åker när det är Muscle car meet istället!
Jaa, det var väl allt. Kommer bilder från Holmsjönäs när jag har lagt in dom i datorn. Men vi ses, får se om jag handlar något, vi ska iallafall ha en till datopr :)
En väldigt snygg bild på Frida, när hon var blond ;)
Hejdå! // Ida <3

Sova sova säng säng

Har precis kollat färdigt på en film och är astrött nu så ska lägga mig ner och bara sova sen får vi se vad som händer imon. Har inte så mycket att säga för jag har bara slappt från att jag kom hem. Men nu ska kudden dejtas, sov gott allihopa! :) // Frida <3

Hemma!

Hemma efter släktträffen, roligt att träffa sin släkt som man inte känner och knappt vet vad de heter ;)
Man får höra det gamla vanliga "Va stor du har blivit, hur gammal är du nu?, vems barn är du? Jag känner knappt igen dig" och så står man och ser ut som ett frågetecken...ehh..vem är du?
De var rätt skönt när alla hade åkt hem och de bara va kvar den närmaste släkten.
På kvällen var Ida och jag ute och tog lite blider, sen grillade vi kött och marshmellows. Så de får bli massa bilder igen. Hejdå så länge! :) // Frida<3
Fint hus, hit ska vi flytta :D
Ida är ju riktigt stark :O
Ödehus!
Ett ödehus till!
Fin utsikt från stugan!
Gott med marshmellows?
Minsta kusinen!

Släktträff!

Snart kommer Ida och sen åker vi på släktträff. Det är världens sämsta teckning där så vi får se om Ida står ut ;)
Men iallafall så kommer vi inte blogga mer idag troligtvis om inte vi har någon teckning, så ni får vänta tills imon :)
Hejdå så länge! :) // Frida <3

Kläder hit och dit!

Då är det snart dax att gå till stallet för att rida lektion. Får se vad min rygg säger om att hoppa? Aja jag får stå ut.
Men iallafall idag har jag inte gjort så mycket mer än att städat min gaderob medans jag packade. Men orkar inte blogga mer så de blir några bilder.
Hej svejs! :) // Frida <3
Stökig gaderob!
Alla linnen som jag knappt visste att jag hade..

Run, run around

Springer runt i huset och ser ful ut för jag är ensam hemma, funderar också på om jag ska börja packa lite tills i morgon när vi ska åka på släktträff. Drar med Ida till släktträffen med även om vi är släkt på pappas håll men hon är som min syster så hon får följa med och hålla mig sällskap. Ska nog också öva på vad alla heter... morfar har ju 8 eller 9 syskon och sen har de barn och barnbarn. Men vi får blogga lite på morgonen imon för sen är det inte världens bästa täckning där vi ska vara (i morfars föräldrahem mitt ut i skogen). Men ska packa lite nu, sen ringa Ida och se så hon får med sig allt ;)
Hejdå så länge! :) // Frida<3
Hittade denna gulliga bilden igår. Benet är nästan lika långt som honom <3

Trött!

Ligger i min säng och bara vill sova fast om jag somnar nu kan jag inte sova länge imon, så jag ska hålla mig vaken. Skolan har varit hyfsad även om vi har varit där hela dagen, men det har ju inte varit några lektioner idag heller så de är väl det som har gjort allt bra. Men har inget att säga mer så godnatt och sov sött :) // Frida <3
Sen tog jag kort på denna söta gamla höbalen, när jag red igår...så söt enligt mig <3

Mys i skolan!

Sitter och kollar på film med hela klassen och äter massa godis. Väldigt mysigt är de. Ida och jag har 5 filtar och det är jättevarmt men mysigt.
Det är öppethus i skolan ikväll så vi är här tills 20.00 ungefär. Men ska kolla vidare på filmen nu, hejdå så länge bloggar mer sen! :) // Frida<3


Heej!

Hejhej! Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket, menmen! Idag var väl skolan okej, efter skolan så hängde Sebbe med mig hem. Mysigt att vara med honom. Bara så att alla vet tror ni att ni har världens bästa kille, så tror ni fel..FÖR DET ÄR MIN SEBBE SOM ÄR VÄRLDENS BÄSTA KILLE! Haha! <3
Känner mig lite dampig..hehe ovanligt?
Imorgon blir det film och godis i skolan och sen öppet hur på kvällen. Sen är vi lediga onsdag till söndag då! Ganska skönt!

Jaja, men det var allt just nu!

Hejdå! // Ida <3


Massage :D

Har varit hemma en stund, har hunnit laga och äta mat iallafall. Dagen har varit hyfstad, förutom vissa saker som att vi inte får kolla på skräckfilm imon på "filmmyset"  i skolan för det är 15 årsgräns på de ville se.... så det blir "Sjätte sinnet" eller vad den hette. En sak som är rolig är att Ida fick ha mitt mobilbatteri från lunch till sista lektionen va slut och nu ligger den avstängd och jag är stolt över mig själv för jag kan inte göra något alls med den.
Men ska bara slappa till halv 7 sen gå till stallet, tror jag ska skritta en barbacka runda med Faydi.
Sen är jag väldigt glad, för jag har fått en massage tid... så bort med de onda i min rygg äntligen :D
Menmen ska slappa nu, hejdå! :) // Frida <3

Godnatt!

Skola imon igen.. usch inte peppad alls om jag har ont i ryggen imon med, dör snart tror jag. Men ska iallafall ta med väskan full med ipren och sen hoppa över idrotten och gå en runda istället. Men ska iallafall försöka sov mer inatt så godnatt på er! :) // Frida <3

Tråkigt liv...

Vaknade och tog med mig Tim till stallet, sen släppte Faydi i ridhuset en stund, sen när jag var färdig i stallet gick jag hem städade lite och gick en runda till med Tim ca 1 mil och nu sitter jag här och vänta på att potatisen ska bli färdig så jag kan göra potatismos. Ida skulle vara tråkig idag igen och åka någonstans så jag får vara ensam igen. Men får väl gå en runda till sen eller något, mitt liv låter ju så kul... fixa stallet, rida, gå med Tim, va med Ida, skolan, datorn... Aja får gå ut i köket igen så jag är på rätt plats, hejdå! // Frida <3
Hämnas tillbaka igen på Ida  :D

Godmorgon??

Hehej!
Känner mig lagom mesig, haha, tvingade min lillasyster att sovahos mig för jag vågade inte sova själv. Men jag sov iallafall gott förutom att min lillasyster tar upp hela sängen med sina armar och ben överallt.. Idag på morgonen slog hon mig i magen oxå, snäll nej? Men jag hämnades lite..hehe.
Idag verkar det vara fint ute, har inte varit ute en men det ser ju fint ut. Nu blir det till att äta frukost och sen vet jag inte vad jag ska göra idag, hänger kanske med pappa och syrran till Kosta, får se :)
Såg även att Frida hade lagt ut en lagom snygg bild på mig...få se om jag kan hämnas!
Mohhahahahahah!
Hejdå! // Ida <3,

Hehe sova?

Är inte precis sugen på att sova efter den jälva filmen Ida och jag såg, men måste rekommendera den "The devil inside". Första gången vi skrek var efter 12 minuter...
När Ida gick hem följde jag och pappa med, för usch att gå i äckliga Lenhovda på kvällen själv i mörkret.. Men självklart går pappa och gör massa ljud hela tiden.
Aja ska kolla på en film till nu för att lugna mig lite är oxå inne på facebook om någon vill vara social.
Frästen hoppas nu blev lite läskade av mat bilden innan ;)
Bloggar inte mer ikväll så godnatt! :) // Frida <3
Lagom söt bild på Ida från idag :P

Måste läska er lite!


Har tråkigt!

Sitter som vanligt på mitt rum, lyssanr på musik och har tråkigt, snart kommer Ida iallafall och då blir det ner till ica och köpa lite smått och gott.
Pappa och jag var i Kosta innan för vi hade tråkigt, hittade 4 örgonhängen och ett linne, sen åt vi glass med.
Men ska gå och hjälpa till med maten och på menyn står det grillat rådjur, pommens och bearnaisesås :D
Hejdå vi bloggar mer ikväll/ natt :) // Frida <3
En egobild från när jag hade tråkigt ;)

Ond pappa!

Godmorgon! Vaknade för en stund sen pågrund av att pappa kom in på mitt rum och frågade om jag skulle gå upp om jag skulle göra något idag. Men jag bara det ända jag ska göra idag är att kanske kolla på film med Ida ikväll, sen säger han att jag får sova då och då är det bara ett problem jag kan inte somna om... så nu sitter jag här och ska komma på något att göra. Får väl gå ut och ta lite bilder om det inte regnar eller dra mig till Ida eller ja vet inte... usch känner mig jättetråkig nu så jag bloggar senare idag, hejdå! :) // Frida <3

Hejhej

Hej! Har inte hunnit blogga Idag så detta blir det ända inlägget. Hängde med Sebbe hem och sen har jag varit med honom nästan hela dagen. När jag kom hem så satt jag och tittade på två filmer. Bring it on tror jag dom hette, bra filmer men dom är ju inte direkt nya ;)
Ja det var väl allt. Skolan var hyfsad slapp lite på klasstiden. Måste bara få klaga på en sak, men ingen får ta illa upp för det menar jag inte. Men vissa i min skola/klass är verkligen riktiga mesar.. Ja, det var det!

Hejdå! // Ida <3


Bilder!!

Orkar inte blogga så det blir bara massa bilder från idag
Min lilla fula blomma som blev failad idag...
Och häxan inuti mig kommer fram med lite smink ;)

Glass får duga som mat

Kom hem för en stund sen och var lite smått hungrig men fanns inget roligt att äta så det får duga med glass tills pappa kommer hem och vi ska äta något. Har inte hänt något roligt i skolan precis, mer att Ida och jag inte var med på hela klasstiden och var och pratade med skolsköterskan istället (om min rygg), det får bli att ringa till vårdcentralen och sen till en massör, sen får vi se hur det blir sen.
Men ska släppa mig ut och lägga mig på stuttsmattan med täcke och kudde, sen bara mysa :D
Hejdå så länge! :) // Frida <3

Ett snabbt inlägg

Vänta på att Ida ska komma så vi ska gå till bussen. Vaknade med samma ont som igår, så iprenen får följa med till skolan igen. Men vi bloggar mer senare :) // Frida <3
En liten rolig bild på morgonen skadar inte ;)

Regn!

Inte alls mysigt väder, så jag tvingade pappa köra mig upp till stallet eller ja nu ska vi inte ljuga han frågade om vi skulle ta stallet fatt han ändå skulle till Ica ;)
Har inte så mycket att säga mer än att det var blött, min hund ligger på mitt rum och det luktar blöt hund och mitt hår blev jättelockigt :(
Men bloggar inget mer ikväll så godnatt! :) // Frida <3
Mina jävla lockar! :/

Vi drar till stallet istället

Hejhej!
Har inte bloggat så mycket, förlåt! Haha nä men skit i det. Bloggar när jag har tid. Idag var skolan bättre än igår, vissa var allmänt jobbiga som vanligt... Kom hem och bytte om och åkte till stallet, lillsyrran red, Nit! De hoppade, hehe ("hoppade"). Hon blev jätteglad lite tråkigt att han åker imon. De flesta tycker om honom. Menmen! Sen kom vi hem och då åt jag mat och sen blir det att duscha. Men nu har jag inte lust så jag slappar lite i soffan till åtta. Sen släpar jag mig till duschen  ;)
Ja, det var väl allt.
Här kommer lite bilder från ridningen idag, vissa är dåliga men det gör inget.
Hejdå! // Ida <3

Klag!

Sitter och lyssnar på musik och är in snurrad i mitt täcke. Jag har varit på dåligt humör hela dan, de beror nog på att Ida väkte mig idag igen 10 min innan bussen gick, så hon fick slänga ner saker i min väska medans jag fixade mig lite och sen hann jag inte äta något så jag fick vänta till lunch. Sen har jag haft ont i knäna, fotlederna, huvudet, nacken och ryggen och sen har alla varit allmänt gappiga och störade idag t.ex skrikit och smällt i mina bh-band. Men som tur är att Ida vet va hon ska göra när jag är på dåligt humör.
Men ska ta någon ipren och gå upp och fixa i stallet, sen ska jag bara hem och sova ska inte göra ett skit och bara längta till helgen. Men ni får hade bra så länge iallafall, vi kanske gör något mer inlägg sen, hejdå! // Frida <3
(Gammal bild på mig någon gång)

Damp!

Min dag var jättebra änna tills jag kom hem, sen har bara allt blivit dåligt... Jennie får inte in Faydi från hagen så hon missar halva ridlektionen, när jag rider upp mitt dressyrprogram vill hon inte som jag vill och fattar fel galopp, min mobil laggar och jag kan knappt smsa och sen har det väl hänt en del bra saker ikväll också t.ex när jag pratade med Ida innan, men det är väl de ända nästan..
Tur att att man fyller år snart så man kanske kan köpa en ny mobil, fast jag behöver en ny ridhjälm, nya ridskor kommer blir pank på engång...usch nästan så jag sitter och tycker synd om mig själv. Får väl ta någon annan gammal mobil så länge ;) Aja har inte så mycket att säga. Godnatt!! // Frida <3

Hej..igen :)

Hejhej!
Känner mig riktigt duktig som orkar sitta vid datorn och blogga ;)
Idag har det varit en "skitdag", men har haft roliga stunder, men för det mesta har jag inte mått bra, har huvudvärk och är väldigt trött. Blir att gå och lägga sig tidigt idag så man orkar med skolan imon. Jaa, idag har jag inte gjort så mycket, ver ute och gick en långrunda med mamma och sen har jag tittat på avsnitt av Vampire Diaries på datorn. Sitter oxå och lyssnar på musik, älskar verkligen musik. Det hjälper en igenom mycket...som vissa vet så har jag haft det ganska svårt men det är inget jag kommer att berätta och inget jag vill ta här... Såå, ja det var väl allt just nu.
Lägger bara upp lite bilder!
Haha, såhär har Frida och jag sett ut en gång i tiden ;)
Hejdå! // Ida <3

Hallo :)

Hejhej!
Kom hem från skolan för en stund sedan, skolan var väl tråkig som vanligt...
Idag vet jag inte vad jag ska göra, blir nog att slappa och plugga lite glosor. Tror inte att jag orkar vara med någon idag för har lite huvudvärk. Men ja det var väl allt just nu!
Hejdå! // Ida <3

Galen!

Tur att ingen annan än pappa ser mig. Springer runt på övervåningen med mitt täcke runt mig, innan när ska skulle duscha blev jag agent 007 och smög ner till duschen och sen stod jag och sjöng som bara den i duschen ;) och sen åt jag glass med massa chokladsås och strössel! Gott säger jag bara!! :D Jag känner mig jättekonstig och känner någon som heter Frida som ska försöka sova inatt... Men iallafall har aldrig sagt att jag är normal och va tråkigt det skulle va att vara det. Nu ska jag göra något roligt blir säkert något konstigt ;)
Hej svejs! // Frida<3
Fin utsikt från mitt fönster x)

Hej!

Hejhej!
Idag, som ni kanske vet, så har jag varit ledig från skolan för att jag har varit hos doktorn med mina knän. Tog lite prover och dom klämde och vred och ja.. nog om det.
Sen efter det så gick vi ner på stan (för jag hade varit så duktig, haha) Och där shoppade vi lite. Vi åt även på ett café där de hade salladsbuffé, kan jag verkligen rekomendera! Skåre´s café eller något hette det, ligger nere i stan. Sedan åkte vi till Grand Samarkand och gick lite där och shoppade. Efter det hämtade vi min lillasyster hos våran mormor och nu är vi hemma! :) Imorgon blir det skola igen, tur att det är onsdag ;)
Här kommer lite bilder på det jag har köpt!
Nytt skal!
Träningslinne!
Öronhängen
Hårspännen!
Och två tröjor!
Hejdå! // Ida <3

Hejhej

Sitter och äter.. köttbullar och makaroner om någon ville veta ;)
Dagen har varit rätt bra faktiskt även om Ida inte har varit i skolan. Har inte så mycket att säga egentligen mer än alla ointressanta saker som vilka lektionen och vad vi har gjort på dem idag :)
Hejdå så länge! // Frida <3

Mot bussen

Dra mig mot bussen nu, känns konstigt att gå utan Ida menmen det går. Bloggar mer när jag kommer hem och Ida bloggar kanske under dan :)
Ha det bra! //  Frida <3

Vad skulle jag göra utan er?

Har fått Ida att blogga lite eller ja hon hade tänkt blogga ändå ;)
När jag kom hem idag åt jag lite och somnade och sov en timme ungefär, sen kom pappa och väkte mig, han är en ond människa ;) Gick upp till stallet vid halv 7, fixade i stallet och sen gick jag en runda med Faydi och Tim. Det är riktigt roligt att vara ute och gå med de två, för båda är som hundar och Faydi är duktigast och går jättefin brevid medans Tim drar för det luktar gott i skogen. Hehe märks kanske att jag älskar mina djur? ;)
Men nu sitter jag och luktar på min fingrar som luktar B-vitarminen ♥ (haha och ni tänker hon är inte normal)
Aja hejdå och godnatt!! // Frida <3

Kolla här!

Hej!
Har ett bloggtips, kolla gärna in denna bloggen. Det är sötaste Magda som har den!
Läs och följ så är ni supersnälla!
http://magdas.devote.se/
Ni får överleva att det inte blev en länk ;)
image description
Hejdå! // Ida <33

Heej!

Hejhej!
Idag var skolan båda kul och jävligt tråkig. Har mått ganska dåligt men ändå haft lite kul ibland..
Jahopp, idag så ska jag vara hemma själv med min lillasyster, vi ska väl poffa i soffan med nåt gott, om vi hittar nåt ;)
Har inte så mycket att skriva om just nu, men det kommer mer sen, lovar! Förlåt även för att jag inte har bloggat så mycket, men har inte tid, vet inte hur fan jag inte kan ha tid när jag inte gör något menmen!
En söt bild på min hund King! <3 ( Ursäkta det som är mellan benen på honom, men han gör alltid så när han sitter ;) ) <33
Hejdå! // Ida <33

Och nu då?

Har för mycket att göra men ändå blir det tid över... Idag har jag inte haft lust att blogga alls, har gjort mycket annat istället. Varit i stallet som vanligt och ridit, bakat, klippt gräset, städat, kört med röjsågen, räfsa och mycket mer och ändå har det varit några timmar som jag bara har legat på sängen, messat eller lyssnat på musik.
Har också kommit fram till att Ida och jag har slått rekord i helgen! :D
Nu tänker ni väl som Ida... besök rekord men nej, vi har bara varit 1 timme på hela helgen.
Grattis till oss! Vi är inte helt beroende av varandra även om man kan tro det ;)
Men nu ska jag fixa ett litet knäckebröd med citronpeppar på :D Det måste ni verkligen prova det är jättegott :D
Ställ några fler frågor på frågestunden annars är det inte lönt att svara på de som är :)
Ni får sova sött inatt för det ska jag hejdå!// Frida <3

Flytta till skogen kanske?

Kom hem för en stund sen ungefär, blev rätt segt att sitta i vakningskojan och vänta på grisarna. Men det kom inga grisar men det kom en hare, 3 rådjursbockar och 2 rådjursgetter. Det är riktigt mysigt och sitta i kojan och bara lyssna och kolla på alla djur. Skulle kunna bo i kojan till och med så mysigt är det :) Kanske ska göra de? Strunta i skolan och bara leva på det jag kan och det jag hittar? Riktigt bra idé tycker jag! :D Haha skogsmulle nummer 1 här ;) Men fick några fina bilder innan, men har det så bra och sov gott! // Frida<3

Städa...

När pappa och jag kom hem från Nybro fick jag ett ryck och började städa. Började med att nästan stänga ut allt och sen damma, hänga upp kläder, slänga kläder i tvätten, byta sängkläder och dammsuga så nu är det bara min gaderob som behöver rensas igen. Men iallafall medans jag städade lagade pappa mat. Det blev vildsvins filé, pommes, beasås och wokgrönsaker ♥ Och nu ska vi åka ut och kolla om vi kan skjuta någon.. hoppas på att vi inte skjuter någon men ändå att vi skjuter. Vill gärna se någon liten gris levande och inte bara död.
Men ska klä på mig lite varmare och åka snart så hejdå! :) // Frida <3
Här kommer lite bilder! (säger det bara jag älskar mitt svart rum)
Måste vara lite ego ibland ;)

Grilla + mys med familjen och pojkvännen <333

Hejhej! Har inte hunnit blogga så mycket idag! För er som är nyfikna så har jag tränat med mamma, duschat, åkt till ica..hehe inte så mycket, men jag har inte tänkt på att blogga. Sebbe är här och han ska sova här inatt, vi har ju varit tillsammans i ett år imorgon <3

Kan inte lägga ut någon bild från mobilen, men ja, ni får stå ut! ;)

Hejdå! // Ida <333


Ut på vägarna!

Va ska man säga inte godmorgon precis, men iallafall härligt väder idag igen och jag åker i väg med pappa. Får se vad vi hämnar, först blir det till Nybro troligtvis men vi får se, bloggar mer när jag kommer hem :)
Hejdå! // Frida <3

Egen kär!

Ligger i min säng helt forever alone med 9 kuddar och kollar på film. Klarar mig rätt bra själv tycker jag, men visst skulle det vara mysigt att vara med någon mänsklig och inte bara en massa kuddar. Men jaja har klart mig länge så jag klarar mig nog några år till. Får ju vara lite egen kär och gå till spegeln och säga "du är ju riktigt snygg" ;) Näe usch blää det är ju jobbigt, närmsta spegeln är ju på toan och toan är 1 meter utanför mitt rum. Fast jag behöver ingen spegel för att veta om jag är söt, snygg, ful, smal eller tjock, för det är inte det som räknas...det är inidan. Visst att man går lite efter utssendet, för man vill kanske inte att sin pojk/flickvän ser ut som en tågolycka, men till största det är det väl insidan. Näee nu skerv jag som jag var någon jävla.. ja nånting kommer inte på vad det heter ;)
Aja iallafall Ida kom en stund innan...Hon är typ den segaste som finns iallafall idag. Om jag ska leka Ida nu så är det så här: Kommer snart...
Snart= 1h 20 min
Ska bara med sebbe till Ica...
Till Ica med Sebbe= 40 min
Och medans detta hände så sitter jag vid datorna och bara:
Japp, snart kommer Ida och vi ska baka något gott :D
5 min senare...
Kommer hon snart eller? -.-
40 min senare...
Ja! Sms från Ida... vad står de? "Ska bara till Ica med Sebbe"
Jag får damp och höger volymen på musiken och surar för jag har tråkigt -.-
Vilket liv jag har... näe men detta var väl inget roligt egentligen, bara jag som har allmänt jättetråkigt :(
Aja skriver kanske något senare eller inte får se. Men hejdå så länge! // Frida<3
Saknar sommaren! Och mitt blonda hår ibland..</3

Trött!

Hejhej. Nu ska jag ta och sova. Så sjukt skönt med helg, slippa skolan, alla jobbiga ungar och lärare och bara sova!!
Längtar även sjukt mycket till söndag, love you <3
Men, orkar inte skriva så mycket mer, jag vill bara sova :)

Det blir ingen bild för jag bloggar från mobilen och då är det segare än segast!

Hejdå! // Ida <3


Heeej!

Hejhej!
Idag var skolan tråkig..kul och tråkig.. ;) Väldigt bra sammanfattning tycker jag! ;) Sen blir det att träna lite med mamma och Malin. Kul! Smörgåstårta blir det idag, gott!! :D Efter det går jag nog till Frida och dampar lite med henne. Jaa, det var väl allt just nu. Jag går förtillfället oxå och letar i alla skåp efter nåt gott..godisgris? ;)
Hejdå! // Ida <333
Här kommer lite bilder från när Jennie red igår!
image description
image descriptionimage descriptionimage description
Även på lite bilder jag tog när jag hade tråkigt!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Bingo :)

Hej, sitter på matten och ska ha bingo! Jag kommer äga!

Hejdå! // Ida <3


Sova, sova!

Sova bara sova, sova... trött i hela kroppen. Fick mycket gjort i stallet idag, Faydi blev riden, tränset puttsat, boxen riktigt igenom mockad, foderhinkarna riktigt rengjorda, maten gjord, foderkrubban och vägarna runt skrubbade, hagen mockad och morgonhöt ut laggt, känner mig riktigt duktig. Sen hann jag äta, sola och plantera lite innan jag stack upp till stallet :)
Aja men godnatt! // Frida <3

Stallet!

Hej, har varit i stallet idag. Min lillasyster red. Hon fick Nit, hennes favorithäst, men hon fick också lite dåliga nyheter. Hennes älsklingshäst Nit är såld. Så hon blev lite ledsen <33 De skulle rida i skogen så jag gick till Fridas stall istället för jag kan inte springa med de med mina knän.. :(
Det blev en skrittrunda på Faydi med Frida! Lite hårigt i rumpan när man red barbacka :) Sebbe har även varit här en stund <3

Hejdå!! // Ida <33

Laddar inte upp några bilder för det funkar inte alltid från mobilen!


Vackert väder <3

Hello, kom hem för några minuter sen, har iallafall hunnit byta till bikini.
Ska bara äta något sen sola tills det är dags att gå till stallet.
Var speed-dating idag alla tjejer fick gå runt i olika klassrum och "datea"  olika killar från alla klasser.
Vissa killar är riktigt gulliga och inte alls som man kan tro. Vissa som verkar "coola" är jätteblyga och de som är kaxiga är jättesnäll rätt roligt faktiskt.
Sen fick vi läsa våra dikter vi har skrivit under kunot och sedan fick vi Kärleksmums :D
Men nu ska jag ut i solen! // Frida<3

Hej och tråk!

Hejhej. Sittet nu i skolan och har rast. Jag och Magda har allmänt tråkigt. Vi ska snart ha spanska.

Vill bara säga att jag älskar värdret idag!

Hejdå! // Ida och Magda <3

Bild på Magda!


Djur, älskade djur!

Blir 2 inlägg nu från Ida och mig, men måste ju berätta att när pappa och jag var ute och åkte såg vi 10 rådjur, 2 älgar och en tjäderhöna. Fick nästan damp när jag såg älgarna för jag hade suttit och sagt hela vägen att jag ville se en älg, det hjälper att klaga ibland ;) Skulle gärna vilja se ett vildsvin någon gång med men det får jag bara se dött när pappa kommer hem med de, för när jag är med kommer det aldrig några, elakt tycker jag...
Men ska läsa lite sen sova godnatt och sov sött! // Frida <3

Chacha!

Hejhej! Idag var jag, Jennie och Sebbe och köpte glass, gottgott! Idag var skolan både kul och tråkig. Blev ganska irriterad på grund av vissa.. Men annars hade Frida och jag ganska kul. Vi disikerade (stavning) strömming! Frida var jättemesig men jag och Ciffe hade ganska kul.

Hejdå! // Ida <3

Lite bilder när vi disikerade, jag och Frida i slaktar-förkläden..och sen bilder på fisken som vi döpte till Tummefisk för att jag gjorde ett hål i den och sen satt den på fingret! ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3497744/images/2012/pic_200975433.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3497744/images/2012/pic_200975504.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3497744/images/2012/pic_200975546.jpg" class="image">


Sol!

Har precis ätit, pappa hade gjort en jättegod pastaröra.. mums!
Skolan har varit helt okej typ..vissa saker kan jag säga att det var mindre roliga men jag börjar bli van menmen man får göra som vill eller? eller inte? Aja iallafall vi dissekerade fisk idag (Ida lägger nog upp bilder sen) och jag kollade bara på för jag tycker det är äckligt och spyr nästan. Sista timmen sprang Ida och jag runt och statte upp  som vi har gjort på "Kärleks- KUNOT", vi hade allmänt roligt och dampade :D
Nu ska jag gå ut och få lite färg på kroppen, sen blir det stallet ikväll och rida lektion med min lilla ängel, vi får hoppas att hon vill hoppa fint idag. Men bloggar mer senare hejdå!//Frida <3

Godnatt!

Nattinatti på er alla!
Har inte så mycket att säga om dagen, har bara solat, ätit mat, glass och dunkat musik.. jaja kollat facebook och bloggat med då ;)
Och nu sitter jag här på mitt rum och stör mig på mitt lockiga hår..men godnatt :D// Frida<3

Frågestund!

Tänkte ha en frågestund för att ni ska kunna lära känna oss bättre! Så bara fråga på :D

Morrn, morrn!

Hejhej! Sitter här med Sebbe och Ida och har precis ätit lite. Vet inte när vi somnade igår men sent var det. Charlie åkte hem vid 12 tiden och då gick Elbrink hem med. Sen var det bara Sebbe, Ida och jag  kvar, men lika kul de.. förutom att de mös och jag hade ingen att mysa med, lite tråkigt , får skaffa någon att mysa med snart...eller frästen klarar mig rätt bra själv med mina underbara vänner som kramar mig <3
Idag ska jag iallafall sola idag i det underbara vädret, sen blir det glass. Får se när pappa kommer hem från Öland med för då blir det nog att åka en runda med motorcykeln :D
Ni får ha en bra dag dag hejdå! // Frida<3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!